Comandă și Livrare

Produsele comandate sunt livrate prin curier. Acestea  sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare. Comanda minima este de 45 lei, fără costul transportului.

Plata se efectuează prin ramburs (plată la primirea coletului).

Costul livrării standard al unui colet este de 15 lei, atât pentru București cât și pentru celelalte localități din Romania. Livrarea pe teritoriul Romaniei este GRATUITĂ pentru toate comenzile mai mari de 150 lei, atât în Bucuresti cât și în celelalte localități.

ATENTIE! Costul livrarii standard este valabil doar pentru localitatile aflate in zona de livrare curier - deservite fara a taxa suplimentar kilometri exteriori parcursi! Lista localitaților Fan Courier poate fi verificată aici.

Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și cheltuielile de expediere, dacă este cazul.

Livrarea coletelor se va face în 48 ore de la lansarea comenzii, dacă produsele se află pe stoc. Comenzile efectuate în zilele de Vineri , Sâmbătă și Duminică, vor fi expediate în cursul săptămanii urmatoare. Serviciul de livrare  este valabil doar de Luni până Vineri între orele 09-20 .

În cazul în care clientul nu poate fi găsit la data și ora stabilite pentru livrare, SAPUNEL.RO va păstra bunurile comandate timp de cinci zile lucrătoare, interval în care vom încerca să vă contactăm din nou pentru a definitiva livrarea. În cazul în care nici de această dată clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulată.

Dacă, din nefericire, produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat să reclame aceste daune la sapunel.ro@gmail.com. Reclamațiile referitoare la coletele expediate se primesc în 24 de ore de la livrare.

SAPUNEL.RO nu percepe nici o taxă suplimentară clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxă percepută suplimentar, vă rugăm să vă adresați imediat la sapunel.ro@gmail.com ori la numerele afișate pe site.